Reflexiones, noticias y clipping sobre la sociedad de la información

Barcelona, finalista del premi Capital Europea de la Innovació

Tomas Cascante 03/03/2014 BARCELONA No hay comentarios
Barcelona, finalista del premi Capital Europea de la Innovació

Barcelona Activa, 28 de febrer

 

Les tres finalistes, Barcelona, Grenoble (França) i Groningen (Països Baixos), han estat seleccionades per un grup d’experts independents, que han valorat l’esforç que cada ciutat ha desenvolupat per crear un ecosistema que fomenti la innovació. Les finalistes s’han imposat a Málaga, Espoo (Finlàndia) i París (França) que també participaven a la competició.

Els experts valoren que la candidatura de Barcelona, que ha comptat amb el suport d’experts de diverses àrees de l’Ajuntament de la ciutat i Barcelona Activa,  hagi introduït les noves tecnologies per apropar la ciutat als ciutadans, Grenoble per invertir en projectes locals que han desenvolupat avenços científics i tecnològics mitjançant la col·laboració entre entitats, i Groningen, per la utilització de nous conceptes, eines i processos que han permès crear un ecosistema energètic centrat en l’usuari.

El nom de la guanyadora del primer premi a la Capital Europea de la Innovació, de 500.000 euros, es donarà a conèixer durant la cerimònia de clausura de la Convenció sobre Innovació 2014, el principal esdeveniment europeu sobre innovació, que es celebrarà a Brussel·les els dies 10 i 11 de març.

Premi Capital Europea de la Innovació
Convenció sobre Innovació 2014

Share

Tomas Cascante

Acerca del autor

Tomas Cascante

Biografía pendiente de revisión.

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.