Reflexiones, noticias y clipping sobre la sociedad de la información

MAITE MORENO + PEDRO GÓMEZ // L’ASEITEC signa un conveni per estudiar les noves formes de retenció de talent a les empreses

MAITE MORENO + PEDRO GÓMEZ  // L’ASEITEC signa un conveni per estudiar les noves formes de retenció de talent a les empreses

ASEITEC signa un conveni per a l’estudi sobre el present i el futur de “L’atracció i gestió de les persones en les empreses tecnològiques” amb l’empresa Monday Happy Monday.

 

En aquest estudi es pretén analitzar que fan les empreses tecnològiques per atreure i gestionar les persones dels seus equips de treball i les necessitats futures que tindran en aquest àmbit, així com la importància que es dóna a la gestió de persones a les pimes i dins l’àmbit dels RRHH.

És un estudi de tipus observacional descriptiu. La recollida d’informació es realitzarà mitjançant entrevistes semiestructurades a CEO i/o Dtors. de RRHH de les diferents companyies.

Les empreses seleccionades entre els associats de l’ASEITEC rebran feedback que els permetrà conèixer l’estat actual de la seva organització en matèria d’atracció i gestió de persones. L’associació a partir d’aquest estudi podrà crear nous serveis que repercuteixin directament en benefici de l’associat.

Share

Tomas Cascante

Acerca del autor

Tomas Cascante

Biografía pendiente de revisión.

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.